Cele mai bune dobanzi la economiile pe 3 luni, in lei
Data: 14 ianuarie 2013 Ora: 14:17Romanii se orienteaza de regula catre produse de economisire cu o durata de maxim trei luni, ceea ce spune multe despre increderea acestora in volatilitatea inflatiei si a cursului de schimb, dar si despre politicile de atragere a economiilor populatiei de catre bancile comerciale din Romania. Institutiile financiare au incercat timid incepand cu 2009 sa orienteze atentia deponentilor catre termene de 6 luni si chiar 12 luni prin dobanzi mai ridicate, dar fara mare succes.
Portalul de servicii financiare www.eFin.ro va prezinta cele mai profitabile dobanzi aferente depozitelor la termen pe 3 luni, in lei.
Piraeus Bank ofera o dobanda de 6,5% la Depozitul 100, a carui suma minima de constituire este de 1.000 lei.
6,25% este dobanda oferita de ATE Bank si Bank of Cyprus. Suma minima necesara este de 100 lei in cazul depozitului de la ATE Bank. Costul perceput de cele doua institutii pentru eliberarea de numerar inainte de termen este de 0,5% din suma retrasa.
Piraeus Bank acorda o dobanda de 6,25% la Depozitul Star, a carui suma minima de constituire este de 500 lei. Pentru retrageri inainte de scadenta, comisionul perceput de banca este de 0,5%.
6,20% este dobanda oferita de Banca Feroviara la Depozitul Intercity, a carui suma minima de constituire este de 100 lei. Comisionul de eliberare numerar inainte de termen este de 0,5%.
Depozitul Sigur de la Volksbank iti aduce o dobanda de 6%. Suma minima pentru constituire este de 50 lei, iar comisionul de retragere anticipata este de 0,4% (minim 1,5 lei).
6% este dobanda oferita si de Piraeus Bank si Alfa Bank. Suma minima solicitata este de 1.000 lei in cazul depozitului 3XCastig de la Piraeus Bank si 50 lei in cazul depozitului la termen de la Alpha Bank.
La constituirea unui depozit Sibiu 2007, de minim 500 lei, de la Banca Comerciala Carpatica, vei primi o dobanda de 5,85%. Comisionul de eliberare anticipata este de 0,5%. Totodata, banca ofera o dobanda de 5,75% la depozitele clasice cu plata dobanzii la scadenta.
Depozitul la termen de la Marfin Bank iti aduce o dobanda de 5,75%, iar comisionul de retragere anticipata este de 0,5%.
5,7% este dobanda oferita de Garanti Bank la constituirea unui depozit de minim 200 lei. Comisionul de eliberare anticipata este de 0,3% (minim 5 lei).
Bancpost ofera o dobanda de 5,65% la Depozitul Prim. Suma minima de constituire este 1.000 lei, iar comisionul de administrare a contului este 1,5 lei. Pentru retragere de numerar inainte de scadenta se percepe un cost de 0,5% (minim 2 lei).
5,4% este dobanda oferita de OTP Bank la constituirea unui depozit la termen de minim 100 lei. Comisionul de retragere anticipata este de 0,5%.
Articole asemanatoare
-
Cum să obții un echilibru între economisire și distracție
Unii alocă mulți bani pentru cheltuieli secundare precum distracția, astfel că diferența despre c...
-
Cum schimbă fintech-ul recrutarea în IT în sectorul financiar
Fintech-ul a revoluționat sectorul financiar, aducând soluții inovatoare precum plățile dig...
-
Anunt ziar autorizatie mediu
Este esențial ca aceste anunțuri să fie redactate cu atenție, având în vedere nu doar...
-
Închirierea automobilelor de epocă în cinematografie
În industria cinematografică, detaliile sunt esențiale pentru a recrea o epocă trecută sau ...
-
Importanta ferestrelor cu geamuri termopan
Inlocuirea ferestrelor vechi sau cumparare de ferestre pentru o locuinta noua, este o sarcina pe ...
Comentarii
Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!
Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult
-
Credite
Acces Rapid
Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima
Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult
Cum să obții un echilibru între economisire și distracție
Unii alocă mulți bani pentru cheltuieli secundare precum distracția, astfel că diferența despre care vorbeam este mică sau egală cu zero. ... citeste mai mult