Cand sa apelezi la profesionistii in foraje? - Ecodrill te ajuta

Cand sa apelezi la profesionistii in foraje? - Ecodrill te ajuta Data: 18 mai 2021   Ora: 15:16 In multe situatii este nevoie de foraje, precum si atunci cand detineti o gospodarie, cand locuiti la casa.

In multe situatii este nevoie de foraje, precum si atunci cand detineti o gospodarie, cand locuiti la casa. Forajele profesionale pentru puturi, nu sunt o chestiune ce trebuie luata in gluma. Apelarea la specialisti cand vine vorba de astfel de situatii, este cea mai importanta decizie pe care o iei in prima faza. Ecodrill este o echipa de profesionisti, capabili sa efectueze una dintre cele mai complexe si dificile metode de obtinere a apei.

Tipuri de foraje pentru adancime mare

Daca realizarea unui put de mica adancime este floare la ureche, cel de mare adancime presupune tehnici mai complexe si implicit trebuie de luat in vedere mai multe aspecte. Pentru cei care vor sa isi alimenteze casa cu apa menajera cat mai curata, fara a fi influentate de substante nocive ale solului contaminat, forajul unui put de mare adancime este solutia ideala. Alimentarea cu apa potabila este esentiala intr-o gospodarie, mai ales daca este necesara si pentru un sistem de irigatie a plantelor. Atunci cand ti-ai construit o casa fara acces la o retea de apa, apelarea la serviciile de foraje profesionale a unei firme competente ca Ecodrill, te poate scoate din incurcatura.

Personalul calificat, cu o experienta vasta in acest domeniu, realizeaza puturi cu ajutorul utilajelor de ultima tehnologie. Acestia si-au indreptat atentia in ultimii ani catre forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid, o tehnica mai putin utilizata in Romania datorita faptului ca este mai complex. Acest tip de forare este in special utilizat pentru solurile moi sau medii, ca cele din argile, pietris, nisipuri.

Totusi o alta metoda cu care Ecodrill realizeaza puturi este forajul cu ciocan de fund, pentru cei care se afla pe un sol semi-dur sau dur. Acest tip este relativ nou in Romania, util pentru soluri cum ar fi roca, marmura, granitul. Partea buna a acestui tip de foraj este ca lucratorii pot observa cu usurinta straturile in orice moment al executiei, litoligia solului precum si adancimea stratelor acvifere.

De ce sa optezi pentru un put si nu o fantana

Calitatea superioara a apei potabile, precum si cantitatea mai mare a apei sunt unele din principalele avantaje cand vine vorba de forarea unui put. Fantana are o adancime redusa, colectand numai apa de la suprafata straturilor care se infiltreaza, ceea ce inseamna ca poluarea terenului se va regasi in particulele apei.

O fantana nu garanteaza o cantitate constanta de apa precum un put de mare adancime, fiind multe cazuri in care seceta le-a secat. Dintr-un put se poate pompa zilnic o cantitate de 20.000 de litri, pe cand folosind o fantana te poti trezi fara apa necesara gospodariei.

Putul forat reprezinta o buna solutie atunci cand doresti o calitate superioara a apei precum si cantitati mari pentru a o pompa catre toate zonele casei. Cand construiesti o casa putul este o investitie foarte buna, deoarece apa menajera direct din sursa pamantului este gratuita, interminabila si scapi de facturile lunare platite la apa.

Pentru detalii suplimentare suna la 0749861105.

[email protected]

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Cum să obții un echilibru între economisire și distracție

Unii alocă mulți bani pentru cheltuieli secundare precum distracția, astfel că diferența despre care vorbeam este mică sau egală cu zero. ... citeste mai mult