Investitorii exploateaza potentialul Centrului Vechi
credite nevoi personale
credite imobiliare
credite auto
leasing auto romania
carduri credit
alte credite
Data: 12 martie 2010 Ora: 08:03
"Va fi gata saptamana aceasta. Este primul pe care il deschid, dar sincer ma uit la toate spatiile ramase libere. Partea rea este ca nu am bani sa fac ce imi doresc, pentru ca am idei pentru inca doua centre ca acesta", sustine Claudiu Leonte, unul dintre actionarii restaurantului frantuzesc La Bonne Bouche, citat de Ziarul Financiar.Desi in acest moment exista aproximativ 70 de restaurante, baruri si cafenele, in opinia investitorilor potentialul Centrului Vechi nu este suficient exploatat."Este nevoie de un mix, de baruri, cluburi, restaurante, de anticariate si magazine de fashion si bijuterii", crede Florin Tanase, directorul restaurantului cu specific unguresc St. George, in care s-a investit 250.000 de euro.In afara de restaurantul La Bonne Bouche, in zona Lipscani se vor mai deschide, printre altele, un restaurant cu specific italian, Malagamba, in urma unei investitii de 200.000 de euro, realizate de John McCarthy, un restaurant turcesc, Divan, si un restaurant de tip fast food, numit Bundetot, detinut de proprietarului City Grill.
Comentarii
-
Credite
Acces Rapid
Ultima Ora
Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!
Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult
Advertorial
Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima
Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult
Articolul Saptamanii
Cum să obții un echilibru între economisire și distracție
Unii alocă mulți bani pentru cheltuieli secundare precum distracția, astfel că diferența despre care vorbeam este mică sau egală cu zero. ... citeste mai mult